fbpx Skip to main content

Ženske športne pajkice - Kvaliteta šteje

Spletna stran sportne-pajkice.si je bila ustanovljena z namenom, da vsem športnicam in rekreativkam ponudi udobne športne pajkice z izbranim modnim dizajnom. Udobje, katero bi si želela v fitnesu, sprehodu, v gorah, na kavi ali pa kar doma!

Naše športne pajkice niso samo lepe na izgled, ampak so tudi vrhunske kvalitete, prav tako pa izredno udobne in elastične, kar omogoča prilagajanje vsaki postavi. Še ena super lastnost pajkic je material,ki omogoča hitro sušenje in zelo lahko vzdrževanje.

Različni modeli športnih pajkic lahko izpolnijo želje in potrebe prav vsake ženske.

Razlikujejo se po moči kompresije in po materialu- rebraste ali gladke.. zadaj imajo določeni modeli scrunch, nekatere so pa popolnoma brezšivne. Vsak model ima v svojem opisu navedene vse svoje posebnosti in lastnosti.

Naš cilj je, omogočiti našim uporabnicam pajkice, ki so najboljše kvalitete, ki jih naše tržišče lahko ponudi, po ugodni in dostopni ceni za vsakogar.

Uživajmo življenje v udobju in hkrati tudi lepoti. Delajte tisto, kar vas veseli in izpopolnjuje, ob tem pa se počutite dobro v svoji koži in imejte rade sebe in svoje telo prav takšno kakršno je- popolno v vseh dimenzijah, plasteh in oznakah..saj je vsaka zase ovrednotena z najlepšimi in najpomembnejšimi trenutki našega življenja.

Zakaj so naši izdelki drugačni?

Izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki omogočajo popolno prileganje vsaki postavi, hitro sušenje in zaščito pred soncem.

 

Elastičen material nam omogoča udobje, svobodo gibanja in dobro počutje.

 

Naše ženske športne pajkice najdete v barvnih kombinacijah, ki so primerne za šport in za vsak dan.

 

 

Odlični kosi za ustvarjanje najlepših kombinacij oblačil.

 

 

Skrbimo za udobje in dobro počutje