Skip to main content

Vračila in menjave

Kupec ima pravico v roku 14 dni od prejema blaga podjetju sporočiti, da odstopa od pogodbe (naročila). Edini strošek, ki bremeni kupca je neposreden strošek poštnine pošiljanja in vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 14 dneh od obvestila podjetju o odstopu. Glede vračila kupec lahko obvesti Sportne-pajkice.si po telefonu ali elektronski pošti.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se kupcu ne vrnejo. Na transakcijski račun kupca se vrne le vplačani znesek, na elektronski naslov pa se kupcu obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode.

Izdelek, ki ga želite vrniti mora biti: nepoškodovan, neuporabljen, ne nošen, neopran, s pritrjenimi etiketami in v originalni embalaži. Če ste izdelek že začeli uporabljati, odstop od pogodbe in vračilo izdelka ni možen. Priporočamo, da previdno odprete embalažo in etikete izdelka dokler niste prepričani, da vam izdelek ustreza. Prav tako bodite previdni na sledove ličil pri pomerjanju. Za vse ostale informacije pokličite na telefon podjetja ali pošljite elektronsko sporočilo.

Izdelek, ki vam ne ustreza lahko pošljete na naslov: Sportne-pajkice.si, Jaka Meglič s.p., Zelenica 4, 4290 Tržič.

Izdelku priložite originalni račun in pripišite številko vašega transakcijskega računa, na katerega vam bomo v roku 14 dni po odstopu pogodbe nakazali vsa prejeta plačila, ki so bila kupcu zaračunana ob sklenitvi pogodbe (oddaji naročila). Vračilo kupnine v gotovini ni mogoče. V primeru stvarne napake na izdelku, mora kupec v zakonskem roku obvestiti o napaki, natančneje opisati napako in ponudniku omogočiti, da izdelek pregleda.