Skip to main content

7 nasvetov za nakup top športnih pajkic

Kakšne pajkice si želimo ženske v svoji garderobi za izvajanje športnih aktivnosti ali pa samo za preživljanje prostega časa? Hmm… odgovor je preprost. Takšne, ki se lepo oprimejo telesa in poudarijo žensko postavo. Želimo si, da dobro stisnejo in dvignejo zadnjico, saj s tem lepo oblikujejo našo postavo. Kar pa nam je najbolj pomembno, da skrijejo vse nepravilnosti, katere si že od nekdaj želimo skriti.

V nadaljevanju vam bom predstavila 7 nasvetov za nakup top športnih pajkic in kako lahko zasijete v pravem pomenu besede.

7 NASVETOV ZA NAKUP TOP SPORTNIH PAJKIC

1. Izbira materiala

Pri izbiri materiala moramo biti pozorne, da so športne pajkice narejene iz mehkega, nežnega, elastičnega, kompaktnega in trpežnega materiala, saj bodo tako pajkice še dolgo časa ostale kot nove. Ne glede na izbiro materiala pa se moramo v prvi vrsti v njih počutiti prijetno in svobodno.

Obstaja nešteto vrst materialov za katere ste verjetno že slišali, kot npr. najlon, bambus, polipropilen, poliester, elastan itd. Eden izmed osnovnih materialov športnih oblačil je po navadi poliester, saj je vzdržljiv, se ne mečka, je lahek, se hitro suši in ne vpija vlage, kar pomeni da so oblačila en, dva, tri suha. Ponavadi ga najdemo v kombinaciji z elastanom, ki daje oblačilom prožnost in elastičnost. Zagotavlja svobodno gibanje in se vrne nazaj v prvotno stanje. Oba materiala skupaj sta top kombinacija tako za lažje kot tudi težje športne aktivnosti.

2. Neprosojnost

Kaj ni super, če lahko oblečemo športne pajkice, ne da bi nas skrbelo, da kažemo svojo zadnjico celi okolici? Ne pozabite, če želimo skriti nepravilnosti moramo biti pozorne na kakovosten in kompakten material, ki dobro stisne naše telo in omogoča, da se skozenj nič ne vidi.

3. Občutek suhe kože

V času športne aktivnosti je izredno pomembno, da nosimo oblačila, ki se hitro sušijo in učinkovito odvajajo vlago stran od telesa. In lahko rečemo, da ni lepšega kot nositi športna oblačila čez cel dan in imeti ves čas občutek suhe kože.

4. Kompresijska opora

Kompresijska opora poskrbi, da športna oblačila lepo oblikujejo vašo postavo in skrijejo nepravilnosti. Kar pa je najbolj pomembno je, da zmanjša utrujenost mišic in omogoča hitrejšo regeneracijo. Če se sprašujete ali je kompresijska opora pomembna, je odgovor vsekakor DA.

5. Visok pas

Se še katera najde v tej zgodbi? Vedno sem dala preveč poudarka na popravljanje pajkic med samo aktivnostjo, kot pa na aktivnost samo. Zakaj? Ker nisem imela pravih športnih pajkic, ki bi med vadbo ostale na mestu. Visok pas poskrbi, da pajkice ostanejo na mestu pri vsaki aktivnosti. Tako se lahko skoncentriramo na vadbo samo, ne da bi bile obremenjene s popravljanjem pajkic.

7 NASVETOV ZA NAKUP TOP SPORTNIH PAJKIC

6. Antibakterijska obdelava

Pri ponudniku vedno preverite ali so pajkice antibakterijsko obdelane. Zakaj? Ker antibakterijska obdelava oblačil onemogoča rast mikrobov in tudi po večkratni uporabi športne pajkice ne bodo oddajale neprijetnih vonjav.

7. Vsestranska uporaba

Pri nakupu pajkic je dobro imeti v mislih, da je optimalno kupiti športne pajkice za vsestransko uporabo, saj boste prihranile veliko denarja in jih boste lahko kombinirale z različnimi oblačili. Pajkice so primerne za veliko vrst aktivnosti, kot je hoja v hrib, tek, fitnes, pilates, joga, aerobika, sprehod ali preprosto samo za kavo s prijateljico. Potem jih poljubno lahko kombiniramo z aktivnim dolgim spodnjim perilom, da nam je v mrzlih dneh toplo tudi v času aktivnosti.

Zakaj se ne bi počutile lepo in udobno tudi v prostem času? Športne pajkice naj bodo oblačilo v katerem boste kradle poglede na vsakem koraku. Vsaka ženska se med aktivnostjo želi počutiti modno, prijetno in svobodno. Naš moto je bodite lepe tudi v gibanju.

Leave a Reply

Želiš izkoristiti popust že pri prvem nakupu?

Zate smo pripravili odlično ponudbo. Prijavi se na naše e-novičke in prejmi kupon za 10% popust, ki ga lahko koristiš pri prvem nakupu. Kupon ne velja za akcijske izdelke.